Bor és játék

Az Advencity – Városi kalandozások megnevezés mellett szerepel még a Wine&Games (Bor és játékok) felirat is. Hogyan találkozik a játék a borral, a bor a játékkal, a komoly csapatépítés a kikapcsolódással?

Már amikor elkezdtünk a játékunk technológiai megoldásairól gondolkodni, azt vizionáltuk, hogy a kellemes városi kalandozások után milyen jó is lesz majd kikötni egy borozóban, vagy borospincében, megkóstolni a jobbnál jobb borokat, kipihenni a fáradalmakat és egy jót beszélgetni.

Mert szeretünk játszani, és mert szeretjük a borokat, különösen a jó borokat. Magyarországon nagyon sok jó bor van, akár fehér, akár vörös. Érdemes tehát elmenni bármelyik borvidékre, megismerni annak településeit, felfedezni a messzi földön híres, vagy akár ismeretlen pincéket is.

A csapatépítésnek a célja a közösség összekovácsolása, egymás jobb megismerése. De ennek nem kell feltétlenül kikényszerített feladatokról szólnia, lehet ez igazi élmény is, ahol mindenki együtt van.

Játékaink segítik a felfedezést, megismerést, közös élményt biztosítanak, a napot pedig a borkóstoló koronázza meg. Akár egy borozóban, akár egy pincében. Ez is élmény: aki nem szereti, vagy nem issza a bort, de volt már borvidéken, és látta a dombokra felkúszó szőlősorokat, beszélgetett a borásszal, biztosan elcsábul, akár egy korty erejéig is.

Mi ilyenek vagyunk. Szeretünk kilépni a megszokott balra-egy-szobor-jobbra-egy-templom-üljünk-fel-a-hajóra jellegű kirándulásokból, és mind a felfedező játékaink, mind az általunk javasolt programok során arra törekszünk, hogy az eltöltött idő igazi élmény legyen. Amit mi is élveznénk.

Comments are closed.