Mintajáték: Az eltűnt professzor

Ferenczi professzort, a Corvinus Egyetem ismert oktatóját sehol sem találják. Barátai, ismerősei elindulnak felkutatására: Eltűnésével kapcsolatban több elméletet is lehet hallani, de vajon melyik szál az, amit tényleg érdemes követni? Ki találja meg a profeszort?

A játékban minden résztvevő, vagy résztvevői csoport egy okostelefon segítségével tájékozódik, és fedezi fel az újabb és újabb helyszíneket. A térképen látható a többi felfedező pozíciója is, akikkel összetalálkozva kicserélhetőek az eddig megszerzett információk, vagy akár jó koordinációval fel is oszthatják egymás között a felfedezendő területeket.

A játék a budapesti belvárosi egyetemek környékére, az V., VIII. és IX. került felújított részeihez, valamint a VIII. kerület palotanegyedébe kalauzol el minket. Ha a játék izgalmai mellett jut idő az utcaszintnél feljebb nézni, érdemes megcsodálni a XIX. század második felének épületeit, a korabeli néven “Mágnásfertály”-ként emlegetett területen.

Játéktípusaink mindegyike könnyen adaptálható bármilyen helyszínre, illetve helyszíntől függően  egyedi történetekkel várjuk ügyfeleinket, a csapatépítésnek nem lehet helyszíni akadálya!

Meg tudja találni az eltűnt professzort? Ide kattintva kérje ajánlatunkat!

Comments are closed.