Mintajáték: Kapj el, ha tudsz

A Kapj-el-ha-tudsz játék képeA betörők utolsó nagy dobásukra készülnek: a budai vár területén értékes kincsek várják őket, melyeket megszerezve gond nélkül tölthetik életük hátralévő részét. A rendőrök hírét vették a várható akciónak, és kivonultak a helyszínre. Ugyan a célpontokat nem ismerik, de bíznak a riasztórendszerek hatékonyságában, és az állampolgárok segítségében.

A játékban két nagy csapat tevékenykedik: a rendőrök és a bűnözők, akik között nem képzelhető el együttműködés. Nem úgy az egyes csoportok között: a rendőrök kutatóegységeket szervezhetnek, feloszthatják a megvédeni célzott területeket, a betörők pedig célzott akciókkal kijátszhatják a rendőröket. A játék megvalósítja a “C of C&C” filozófiát (combination of cooperation and competition), mely kiváló csapatépítéssé teszi.

A játék a budai várnegyed forgalomcsillapított területén, középkori épületek között játszódik, és ha a nagy izgalmak közepette jut idő rá, megcsodálhatjuk a műemlék házakat és templomokat.

A játéktípus elérhető a következő helyszíneken: Budapest (várnegyed), Eger (belváros), Sopron (belváros), Szekszárd (belváros).

Kedvet kapott hozzá? Ide kattintva kérje ajánlatunkat!

Játéktípusaink mindegyike könnyen adaptálható bármilyen helyszínre, illetve helyszíntől függően  egyedi történetekkel várjuk ügyfeleinket, a csapatépítésnek nem lehet helyszíni akadálya!

 

Post Tagged with , , ,

Comments are closed.