Mintajáték: A Bikavér titka

Advencity-A Bikavér titka

Magyarországon Egri és a Szekszárdi borvidék jogosult arra, hogy Bikavér néven cuvée bort készítsen. A borászok kitartó munkának köszönhetően mindkét borvidéken sikerült a márkanév mögé újra tartalmas, egyedi borokat készíteni, melyek a borvidékek hírét méltán öregbítik. Az azonos név ellenére a két borvidéken ugyanakkor eltérő hagyományokkal, más ízvilágban találkozhatunk ezekkel a nemes borokkal.

Játékunkat különösen ajánljuk a borkedvelők részére: A játékosok egy, a helyi borokhoz kapcsolódó rejtély felderítésén keresztül fedezik fel a városok (Eger vagy Szekszárd) nevezetességeit, kezükben a GPS alapú pozícionálás alapján helyzetüket jelző okostelefonnal, mely segítségükre van az egyes helyszínek titkainak felfedezésében. A rejtély megoldásának jutalma – mi más? – egy kellemes borvacsora a játékban felfedezett pincében. Mind Eger, mind Szekszárd alig egy óra távolságra van autópályán a fővárostól.

A szekszárdi és egri játékok különböző történeteket mesélnek el, és további borhoz kapcsolódó kalandok élhetőek át a az ország más borvidékein is (pl. Villány/Pécs, Sopron, Tokaj-hegyalja, Észak-Balaton, stb.)

Játéktípusaink mindegyike könnyen adaptálható bármilyen helyszínre, illetve helyszíntől függően  egyedi történetekkel várjuk ügyfeleinket, a csapatépítésnek nem lehet helyszíni akadálya!

Megfejtenék a bikavér titkát? Ide kattintva kérje ajánlatunkat!

Post Tagged with ,

Comments are closed.